Keramikere århus området: 2 spændende bud
top of page

Keramikere århus området: 2 spændende bud



Else Rønne - Keramikere århus området

Da jeg tænkte på Keramikere århus området, var min første tanke Else Rønne. Jeg har gået på Århus Kunstakademi sammen med Else, og jeg har altid beundret hendes enkle stil. For selvom hendes stil er enkel, er den bestemt ikke kedelig. Hun er meget innovativ og god til at forny sig, og jeg har tit købt keramik af Else, når jeg manglede en personlig gave. Hun arbejder meget med stentøjsler og porcelænsler, og hun er meget dygtig til at dreje og til at støbe i porcelænsler. Hun har næsten lige fået ny hjemmeside.

Så leder du efter håndlavet keramik lavet af keramikere århus området med en karakteristisk stil, så er Else Rønne et rigtig godt og spændende bud.







Mia Lindbirk - MUUI - Keramikere århus området


Udover at Mia er en meget venlig person, har hun et legende udtryk både med formgivning og glasering. Mia sælger sin keramik i efterhånden en del butikker; se listen på hendes hjemmeside hvor du også kan købe keramikken. Hun er ligeledes blandt de keramikere århus området, du bør tjekke ud. Udover rigtig flotte unika vaser er der rigtig stor diversitet og udvalg fx espresso kopper, sæbeskåle og en masse andre ting. Jeg tænker, det meste er lavet i stentøj, som fx de flotte skeer lavet i stentøjsler. De kan ses på hendes instagram.



Tag en tur i hendes online “one of a kind” univers




Hvis du kender nogle fede, mindre kendte keramikere fra århus, må du meget gerne bruge kontaktformularen til at skrive til os. Så kan de komme med i en senere opdatering af artiklen.


Her er en blog post om hvorfor alle hjem fortjener minds en keramik vase, du måske kunne være interesseret i.



12 views0 comments
bottom of page